dinsdag 23 april 2013

 

 Cheesecake met bosbessen en witte chocolade

Ingrediënten

Porties: 16
  • Bodem
  • 175 gr volkoren koekjes
  • 140 gr amandelschilfers
  • 100 gr suiker
  • 4 eetlepels boter, gesmolten
  • Vulling
  • 500 gr witte chocolade, fijngehakt
  • 4 (200 gr) pakjes roomkaas, op kamertemperatuur
  • 150 gr suiker
  • 4 eieren, geklopt
  • 2 eierdooiers
  • 1 eetlepel witte bloem
  • 1 theelepel vanille-extract
  • Garnering
  • 100 gr suiker
  • 1 theelepel maïzena
  • 60 ml water
  • 1 bakje verse bosbessen
  • 2 theelepels citroensap  

Bereidingswijze

Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 1 uur 10 minuten
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten